Aanmelden

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het aanmelden (voor tieners, leiders en medewerkers). Heb je toch nog een vraag? Stuur dan een email naar: info@lifetienerevent.nl

Aanmelden – Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Life meld jij je aan als jeugdgroep. Wij vinden het belangrijk dat je naar het evenement komt met je vrienden en met eigen leiders. Het voordeel is dat iedereen elkaar al kent en dat je hierdoor meestal ook sneller open en kwetsbaar durft te zijn tijdens het weekend. En als je iets onvergetelijks meemaakt, dan zijn je vrienden en je leider hier getuige van en kan je daar nog eens over napraten ná het weekend. Of als je een bepaalde keuze hebt gemaakt, dan kan je leider je daarin blijven bemoedigen, ondersteunen of je een zetje in de rug geven. Het is daarom ook goed voor je eigen kerk, zij krijgen een jeugdgroep terug die, hopelijk, enthousiast is en in vuur en vlam staat voor Jezus! 

Het volgende is daarom belangrijk (scroll verder naar beneden voor medewerkers):
Tieners en jeugdleiders
Tieners zijn in de leeftijd van 12 – 17 jaar, leiders zijn 18 jaar of ouder. Bij voorkeur zijn de leiders nog iets ouder, maar wij vertrouwen erop dat je dit zelf verantwoordelijk indeelt. Zit er nu net iemand in je jeugdgroep die 11 is, of juist 18, dan mogen zij ook mee als tiener. Als zij al deel uitmaken van de jeugdgroep tenminste, anders zou het raar zijn als ze er niet bij mogen zijn. Dit blijven wel uitzonderingen, het is niet de bedoeling dat je actief tieners gaat werven die buiten de leeftijdscategorie van 12-17 vallen. Ook hier geldt dat wij erop vertrouwen dat je dit verantwoordelijk indeelt en dat de keuze die je maakt, positief bijdraagt aan de groepsdynamiek.

Per 7 tieners is er minimaal 1 leider. Als er 8 tieners in je jeugdgroep zitten, dan moet je dus minimaal 2 leiders meenemen.  Jongens en meiden mogen gemengd in een groepje zitten, maar hoeft niet!

Bij het aanmelden moet je gelijk alle gegevens aanleveren en ook direct betalen. Zorg dus dat je alle gegevens hebt en dat je genoeg geld hebt om de kosten per groep te betalen (kijk hier welke gegevens van tieners je nodig hebt). Je kan er tijdens het aanmelden ook voor kiezen om per factuur te betalen. Via de betaalmodule van Mollie kies je dan voor ‘Overboeking’. Na het afronden van de aanmeldingen, heb je twee weken de tijd om het volledige bedrag over te schrijven. Doe je dit niet op tijd, dan vervalt je aanmelding en moet je alle gegevens opnieuw invullen voor een nieuwe poging.

De kosten voor het weekend zijn als volgt (per persoon):
Early Bird (t/m 18 februari)Regular (t/m 31 maart)Late Bird (t/m 28 april)
Tiener/jeugdleider€ 99,00€ 109,00€ 119,00

Onder deze kosten vallen overnachtingen, maaltijden, activiteiten en een t-shirt. Tussen de maaltijden door zal je zelf voor tussendoortjes en drinken moeten zorgen. Deze zijn te koop aan de bar, en water kan altijd getapt worden. Je kan zelf ook eten en drinken meenemen natuurlijk! Houdt er wel rekening mee dat het straks verboden is om wegwerpbekers te gebruiken. Neem dus altijd een bidon of fles mee. Of koop een toffe Life beker!

De catering op het weekend houdt alleen rekening met wel/niet vegetarisch. Alle andere diëten moeten daarom zelf geregeld worden. Je kan contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn als meer mensen dezelfde allergie of dieet hebben. Geef diëten, allergieën en medicijngebruik altijd door via de opmerkingen tijdens het aanmelden. Voor de EHBO is het belangrijk om deze informatie te hebben.

Het weekend is van 9 t/m 12 mei. De tijden zijn als volgt:
TienersLeiders
Aanvangstijd 9 mei19:0012:30
Eindtijd 9 mei16:0016:00

Voor leiders organiseren we een toerusting dag op zondag 14 april. We vertellen deze dag wat er allemaal van je verwacht wordt en hoe jij je het beste voor kunt bereiden op het weekend. Zo haal je het maximale eruit! Zorg dat je deze datum als leider in je agenda noteert. Je wordt verwacht hier als leider aanwezig te zijn.

Voor leiders vragen we een VOG aan. Deze aanvraag moet je als leider afronden en een kopie van je VOG moet je ons opsturen. Het afronden van deze aanvraag is gratis. Zonder VOG kan je niet mee als leider op het weekend.

Lukt het nou niet om een groep te vormen, vul dan hier je gegevens in (als tiener of leider). Wij nemen je aanmelding individueel in behandeling en nemen contact met je op.

Medewerkers
Medewerkers zijn 18 jaar of ouder.

Je schrijft je in als algemeen medewerker. Op het weekend bekijken we per dag waar je inzet nodig is. Tijdens het medewerkers overleg in de ochtend kan je wel je voorkeur aangeven voor een taak, maar we kunnen niet garanderen dat we je daar altijd in kunnen roosteren. We verwachten van jou dat jij je altijd 100% inzet voor de taak die uitgevoerd moet worden.

Als je gevraagd bent voor een specifieke taak (EHBO, Beveiliging, gebedsteam, aanbiddingsteam, etc), ook dan meld jij je aan als een algemeen medewerker. Wij weten wie we voor een specifieke taak hebben gevraagd en zullen je daar dan automatisch inroosteren.

Bij het aanmelden moet je gelijk alle gegevens aanleveren en ook direct betalen. Je kan er tijdens het aanmelden ook voor kiezen om per factuur te betalen. Via de betaalmodule van Mollie kies je dan voor ‘Overboeking’. Na het afronden van de aanmelding, heb je twee weken de tijd om het volledige bedrag over te schrijven. Doe je dit niet op tijd, dan vervalt je aanmelding en moet je alle gegevens opnieuw invullen voor een nieuwe poging.

De kosten voor het weekend zijn als volgt (per persoon):
Early Bird (t/m 18 februari)Regular (t/m 31 maart)Late Bird (t/m 28 april)
Medewerker€ 69,00€ 79,00€ 89,00

Onder deze kosten vallen overnachtingen, maaltijden, activiteiten en een t-shirt.       Tussen de maaltijden door zal je zelf voor tussendoortjes en drinken moeten zorgen. Deze zijn te koop aan de bar, en water kan altijd getapt worden. Je kan zelf ook eten en drinken meenemen natuurlijk! Houdt er wel rekening mee dat het straks verboden is om wegwerpbekers te gebruiken. Neem dus altijd een bidon of fles mee. Of koop een toffe Life beker!

De catering op het weekend houdt alleen rekening met wel/niet vegetarisch. Alle andere diëten moeten daarom zelf geregeld worden. Je kan contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn als meer mensen dezelfde allergie of dieet hebben.

Geef diëten, allergieën en medicijngebruik altijd door via de opmerkingen tijdens het aanmelden. Voor de EHBO is het belangrijk om deze informatie te hebben.

Het weekend is van 9 t/m 12 mei. De tijden zijn als volgt:
Medewerkers
Aanvangstijd 9 mei12:30
Eindtijd 9 mei18:00

Voor medewerkers organiseren we een toerusting dag op zondag 14 april. Zorg dat je deze datum in je agenda noteert. Je wordt verwacht hier aanwezig te zijn.

Voor medewerkers vragen we een VOG aan. Deze aanvraag moet je afronden en een kopie van je VOG moet je ons opsturen. Het afronden van deze aanvraag is gratis. Zonder VOG kan je niet mee als medewerker op het weekend.