Groepsleiders informatie

We kunnen ons goed voorstellen dat je als jeugdleider veel vragen hebt. Deze pagina is bedoeld om jou alle informatie te geven die je nodig hebt om je met een groep aan te melden voor LIFE 2023.

Thema Life 2023

Jesus > everything

Wij geloven dat Jezus groter, sterker en beter is dan al het andere. En dat je dit ook elke dag wilt laten zien. Hij is de reden dat wij leven, dat wij vrij zijn en dat we anderen mogen laten zien wie Jezus is. Tijdens het evenement duiken we dit thema in.

Belangrijkste info:

  • Datum: 18 t/m 21 mei 2023
  • Locatie: De Uithof 1, Harmelen
  • Aanmelden via Events4Christ
  • Aanmelden met een hele groep
Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Wij zijn er voor al je vragen. Dus ook als je vragen hebt die hier niet tussen staan: neem contact met ons op! We doen ons best om je zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tot 15 maart krijg je dan 75% van de kosten terug. Daarna krijg je tot 15 april 50% terug. Meldt iemand zich daarna nog af, dan krijg je geen geld terug. Gemaakte transactiekosten worden niet terugbetaald.

Vaak zijn er mogelijkheden om ondersteuning te vragen aan je kerk. Meestal zijn die wel bereid financieel bij te dragen voor een christelijk evenement als je het niet kan betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kijken wij samen met jou wat wel haalbaar is. Geld mag nooit een reden zijn om niet naar Life te komen! #JESUS > MONEY

Een tiener is 12 tot en met 17 jaar, jeugdleiders zijn 18 jaar of ouder. Bij voorkeur zijn de jeugdleiders nog iets ouder, maar wij vertrouwen erop dat jullie dit zelf verantwoordelijk indelen.

Een groep bestaat uit minimaal 3 tieners en een jeugdleider. Per 7 tieners willen we minimaal 1 jeugdleider. Dit betekent dat een groep van 8 tieners, 2 jeugdleiders heeft. Je mag jongens en meiden mengen in je groep, of je maakt apart een jongens- of meidengroep aan.

We raden aan om een betaalverzoek in je eigen aanmeldformulier te zetten. Op die manier heb je dan al het geld ontvangen wanneer tieners of tienerleiders zich aanmelden en kan je zelf in één keer betalen.

Dit kan het beste zodra je volle groepen hebt. Op die manier weet je zeker dat je de beste prijs betaalt.

Tot 15 januari 2023 betalen tieners en tienerleiders een early bird prijs van €89,00 per persoon. Daarna gaat het reguliere tarief in van €99,00 per persoon en vanaf 15 maart betaal je per persoon €109,00.

Je meldt je groep in één keer aan via Events4Christ. Zorg er dus voor dat je alle informatie hebt, voordat je begint met aanmelden.

Ons advies is om dit te doen via een Google form. Daar verzamel je alle benodigde informatie en verzamel je meteen de betalingen (scheelt gedoe later). Een voorbeeld van hoe dat er uit ziet vind je hier.

Wanneer je genoeg tieners hebt die zich op tijd hebben aangemeld, kan je die vast aanmelden via Events4Christ.

De overige tieners en leiders moet je dan later aanmelden, maar die betalen dan wel de prijs die op dat moment geldt. Ook kan je ervoor kiezen om iedereen vast aan te melden en te betalen via een factuur. Dan hoef je niet gelijk af te rekenen en kan je nog even achter het geld aan. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact met ons op.

Je betaalt als groepsleider in één keer voor de hele groep. Dit kan bij Events4Christ via iDeal of met een factuur.

Het kan inderdaad lastig zijn om voldoende tienerleiders te vinden. Je kan ook een informatieavond organiseren. Daar komen we, wanneer mogelijk, dan graag langs. Ook kan je uiteraard een gratis promotiepakket aanvragen.

Lukt het echt niet om een groep te vormen? Neem dan contact met ons op.

Ja dat kan. Als je bijvoorbeeld extra kosten maakt voor je groep buiten ons evenement om dan kan je die in de prijs verwerken die je rekent.

Neem dan even contact met ons op. We gaan dan met jou kijken of er een andere kerk misschien ruimte heeft binnen hun tienerleiders om jouw tieners ook een plek te geven.