Life on tour

Samen met Delight Worship en CAMA Zending gaan wij op tour door Nederland!

Wat gaan we doen

Een avondvullend programma in jouw kerk

Je kan ons vanaf nu uitnodigen om langs te komen in jouw kerk! Samen met Hans Borghuis van CAMA Zending en Delight Worship komen we naar jou toe.

achtergrond

Ons doel met de tour

CAMA Zending, Life tienerevent en Delight Worship samen on tour
Tieners en jongeren brengen naar het hart van de Vader

Jezus is groter, sterker en beter dan wat dan ook. Hij is de reden dat we leven, dat we vrij zijn en anderen mogen laten zien wie Hij is. Dit komt terug in de muziek, de overdenking en de interactie van LIFE ON TOUR.

LIFE ON TOUR is ontstaan uit een unieke samenwerking van LIFE Tienerevent – jaarlijks in het weekend van Hemelvaart – met CAMA Zending en Delight Worship. Samen bieden zij een compleet programma voor jeugddiensten, jongerenavonden en worshipavonden.

De avonden zijn een afwisseling van worship, interactie en een krachtige en actuele boodschap. Hans Borghuis, namens CAMA Zending spreker tijdens de avonden: “Jezus is groter dan al het andere. Hij is sterker dan wat het ook is waar je in het leven mee te maken kunt hebben. Hij is beter dan alles wat in deze wereld te krijgen is. Hoe kun je nu vanuit deze wetenschap leven, hoe helpt je dit in het bestaan van elke dag? En wat merkt de wereld hiervan?”

Het doel van LIFE ON TOUR is om tieners en jongeren dichter bij het hart van de Vader te brengen. Om een nieuwe generatie op te doen staan en hen te vormen als discipel van Jezus. Vervuld van de Geest, dienstbaar naar de wereld en de mensen om hen heen, missie gericht en Jezus centraal.

Britt Walinga, Delight Worship: “We willen aanvuren, onderwijzen en verbinden. Wat is er dan mooier om samen te werken met CAMA Zending en LIFE om dit daadwerkelijk handen en voeten te geven. Met Life on Tour willen we ons verbinden met tieners en jongeren, op hun eigen plek. Keer op keer zien we tieners en jongeren, maar ook onszelf veranderen door een ontmoeting met elkaar en met Jezus. Daarom willen we Hem op de eerste plek zetten.”

De organisatie van de avonden is maatwerk en wordt in overleg met de betrokken kerk(en) afgestemd. Het is mogelijk om voor 2023 een LIFE ON TOUR in je kerk te boeken op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Neem voor meer informatie of om een LIFE ON TOUR te boeken contact met ons op.

Wil je ook dat we langskomen? Neem contact met ons op of kijk op de site van CAMA Zending